USLUGE

Standardi kvalitete koji nas vode u poslovanju primjenjuju se i u smislu usluge, tehničke stručnosti  i savjeta. Čitav proces izrade namještaja po mjeri mogli bi podijeliti u 6 koraka;

Dogovor

Obratite nam se sa punim povjerenjem i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri. Potpuno smo prilagodljivi u dogovaranju termina.

Izmjera

U dogovorenome terminu nalazimo se s Vama u prostoru koji želite urediti te vršimo preciznu izmjeru.

 

 

Nacrt

U skladu sa uzetim mjerama radimo 3D nacrt iz kojega možete dobiti realan pogled namještaja koji želite izraditi, a eventualne promjene ili dodatke odmah apliciramo u isti projekat.

 

 

Izrada

Prema dogovorenom nacrtu radimo točne izračune za svaki elemenat i svaki njegov dio koji mu pripada te pristupamo izradi sa maksimalnom preciznošću.

 

 

Dostava

U svaku našu ponudu projekta uključena je dostava do Vaše adrese kao i unos u prostor vodeći brigu da prilikom unosa ne dođe do oštečenja Vaše imovine i stvari.

Ugradnja/montaža

Najviše strpljenja i preciznosti je potrebno prilikom montaže namještaja jer se u cijelosti mora prilagoditi Vašim zidovima u prostoru. Koristeći u izradi samo provjerene svjetske proizvođače materijala i okova, za sve naše proizvode i usluge dobivate garanciju.


Scroll to Top